bM 2011. március 7. 09:15

Helló, világ!

Kedves Látogatók!

Örömmel jelenthetem, hogy ezzel a bejegyzéssel 2011. március 7-én megnyílt az onstage.blog.hu, azaz az onlinestage blog, melynek célja, hogy pár, az előadó-művészetet kedvelő, de az Élet által ezer más irányba sodort fiatal megoszthassa véleményét, értekezéseit, kritikáit, gondolatfolyamait – amatőr blogbejegyzéseit a nagyvilággal.

Ilyenek vagyunk mi, az alapítók: tanulunk diplomáciát, közgazdaság-tudományt, s közben próbálunk a színpad szélébe kapaszkodni, hogy ne felejtsük el kedvenc együtteseinket, drámáinkat, táncosainkat… Sok fiatal (és már nem annyira fiatal) van így ezzel. Nekik is szeretnénk megmutatni, hogy nem baj, ha az ember nem ért professzionális módon hozzá, a művészetről így is lehet véleménye! És legyen is! Menjünk mind koncertekre, színházba, és ha megtettük, mondjuk el itt a véleményünket arról, amit láttunk, hallottunk!

Bejegyzéseink témái – remélhetőleg – igen változatosak lesznek, hisz a színpad mint közeg szerencsére igen sok helyen megtalálható. Gondoljunk csak a táncszínházakra, előadói estekre, az esti beszélgetős műsorokra, színház- és koncertfelvételekre, a humoristákra vagy a tehetségkutatókra! Persze nem lehetünk, és nem is akarunk teljes körűek lenni, de reméljük a széles metszetben, ami ezeken az oldalakon majd megjelenik, sokak örömüket lelik, esetleg inspirálónak találják.

Üdvözlettel:
bM
főszerkesztő

A bejegyzés trackback címe:

https://onstage.blog.hu/api/trackback/id/tr722701965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása